FREDAG 31 AUGUSTI 2012

Hej! Varit i skolan idag som vanligt. Hände inget särskillt förutom att vi hade ett mattetest för att se vad vi kommer ihåg och vi får väl se hur de gick.. 
Efter skolan åkte jag till Zeline. Dressyrpass i paddocken vilket gick jättebra! :) Jobbade på volten och gjorde lite övergångar & skänkelvikningar. 
Hoppas ni haft en bra dag! 
 
 

ONSDAG

Idag är jag bättre i halsen och har varit i skolan. De andra hade simprov men jag ville inte bada nu när jag är fökyld, så hade bara 3 lektioner tror jag. Ikväll ska jag inte göra någonting! 
 
Många har frågat var jag köpt ringen och jag ska säga att de inte är min utan min kompis så gå in HÄR så ser ni nån gång idag vart hon köpt den! :D 
 

 
 

rubrik

Hej! Har inte orkar bloggat nåt idag. hehe. Har varit hemma från skolan idag med. Men halsen är mycket bättre än igår! Har iaf idag städat mitt rum, inte bara lagt alla grejjer i en hög så att de inte ska synas utan lagt allt på sin plats! Jag har tillochmed damsugit!! ;) Nu ska jag snart äta kyckling & klyftpotatis och ikväll antar jag att de är nåt på tv, robinson tror jag :P 
 
Ha en bra kväll!