PÅSKLOV

Gwen 
 
Imorgon åker jag och fotbollslaget till Turkiet på träningsläger! Bussen avgår 12 imorgon och sen landar flyget i Turkiet runt 2. Bloggen får Påsklov en vecka så hörs vi när jag kommer hem, har internet på hotellet så kanske slänger in en bild på hur jag har de! Väskan är nästan färdig packad, ska bara lägga ner godis och laddare typ ;) 
 
Idag har jag iaf varit hos Zeline. Red på sjöbanan och det gick ganska bra, red på hackamore och på de blir hon så hänging i handen.. Gjorde massa övergångar så i slutet lyssnade hon riktigt bra! 

FÖRRA VECKAN

Var knappt hemma förra veckan och därav ingen bloggning.. Vad har jag gjort då? Varit i stallet, tränat, haft USEK-övernattning, varit på boda-borg och praoat. Jag och Carolina praoade på Tingvalla gymnasiet på Bageriet och bakade! Vill ni se bilder kan ni klicka HÄR. Var även med på en hoppträning för Fredrik vilket var jättekul! Så det ska bli fler gånger! :D Till denna vecka ska jag försöka fixa nåt tidsinställt iaf så ni har nåt att kika på ;) 
 
 

LÖRDAG

Idag började jag dagen med att följa med mamma till Kilene och gick ut en sväng med vovven. Sen åkte jag iväg på fotobllsträning och till IKEA men köpte inget speciellt. Igår var jag bara i skolan och åkte längdskidor med Carro, imorgon ska jag jobba i stallet och pussa på ponnysarna!