Trött

SItter nu hemma och har ätit lite mat. Ska snart tillbaka till skolan för att springa skoljoggen på ca 4,2 km. Dock är jag vädigt trött då jag sprang 2,2km på idrotten igår + att jag efter skolan sprang 4,4km. Idag ska jag även spela match så kommer nog vara rätt slut ikväll.. Men imorgon ska jag jag inte göra någonting så då får jag vila! 
 
 hatar att det inte går att ladda upp bilder ibland 

Upp och ner

Det här med bloggandet går upp och ner just nu. För det mesta är veckorna fullspäckade med både skola, träning och stallet. Och när jag får lite ledig tid gäller det att plugga när jag inte hinner göra det annars och vila lite. Men även fast det går så där är ni ändå några snälla personer där ute som kikar in här och vill veta vad jag har för mig på dagarna ♥ 
 
Men idag har jag faktiskt ingenting så sen ska jag med Ella ut på en springtur. Förövrigt idag tänkte jag fixa lite bloggdesign, äta och plugga. Är det nåt speciellt ni vill läsa om förresten? 
 
 

Sjuk

 
 
 
Hemma idag från skolan. Hade feber igår och känner mig inte riktigt helt frisk än. Men annars är jag ganska pigg, så jag hoppas att jag får lov att åka till stallet ikväll! Har ni klarat er från förkylning än så länge?